Agents of SHIELD S01E15 – Yes Men

Vártam már ezt a részt, mert újabb mozis karaktert láthattunk a sorozatban, ő pedig nem más, mint Lady Sif. Az előző epizódban megismert Lorelei-t (Elena Satine) követi, hogy elfogja, és visszavigye oda, ahonnan jött.

Kicsit csalódtam Sifben. Olyan jó karakter lehetne, ha egy másik színésznő játszaná. Mindenki el van ájulva Jaimie Alexandertől. De miért? Most komolyan, valaki világosítson már fel. Engem nagyon idegesített, hogy ki sem nyitja a száját, úgy beszél, mindent a fogai között sziszeg ki. Meg ez a gorillamozgás, mintha valami vizes ballonokat cipelne a hóna alatt. Vagy ilyen kényelmetlen az a páncél? Na mindegy. Lorelei-nak sokkal jobb színésznőt választottak szerintem. Tudom, hogy mindig a hajakkal jövök, de most itt Sif haja is olyan béna volt, nincsenek fodrászok a stábban?

lorelei

Na de. Beszéljünk arról, ami történt, úgyhogy innentől SPOILER.

Nem néztem előzeteseket, de mégis egyből tudtam, hogy Ward lesz az, akit majd Lorelei be fog hálózni. Aztán persze jött Fitz is. Ő nagyon cuki volt! Ahogy ott elvihorászott magában, meg ahogy szaladgált… Aztán meg Coulson leütötte, nagyon poén volt. 😀 Igazából ez a Lorelei-sztori nem volt nagy szám, két asgardi verekedett egy kis tömlöcben… Sokkal izgibb lett volna, ha a gép tetején teszik ugyanezt, nem?

Ami érdekes volt, hogy Coulson kikérdezte Sifet a kék bőrű alienekről. És hogy elmondta Skye-nak, hogyan sikerült életben maradnia. Örülök, hogy Skye így áll hozzá, ilyen pozitívan, jó lenne, ha ez kicsit kizökkentené Philt is a depresszióból.

Sif egyik utolsó mondata az volt, hogy Odin azt akarja, hogy Lorelei élve kerüljön vissza hozzá. De a Thor 2. része óta tudjuk, hogy Loki vette át a helyét, úgyhogy Lorelei neki kell. Majd biztos együtt fognak varázsdálkodni. 😀 Bárcsak Loki is szerepelne a sorozatban! Ő megérdemelne egy saját sorozatot! 😉

És ami meglepett, az az, hogy May jelentéseket ad le valakinek. A jelentésből pedig azt lehet leszűrni, hogy ő is tudott erről a kék alien dologról. Vagy ha nem is mindent, de valamit igen. Miért? Mi van?

Agents of SHIELD S01E15 – Yes Men” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Sajna Jaimie nem alakított nagyot ebben a részben. Leginkább egy Csodanőt utánzó cospleyesnek tűnt, és nem Sif úrhölgynek. A filmekben nem volt ilyen probléma… Meg a hangja is fura volt, szinkronhoz vagyok szokva.
  Elena lejátszotta a színről. Az egy dolog, hogy jobban néz ki, de hihetőbb is volt ebben a részben. Ezt nem vártam volna.

  Nagyon remélem, hogy ezzel az egésszel a nővérét vezették fel, Amorát. Reménykedtem benne, hogy a Sötét világban is lesz, de végül csalódnom kellett. Majd a 3.-ban.

  May szerintem vagy Hillnek vagy Furynek jelentett. Nem hiszem, hogy másnak tette volna, mert az már tényleg árulás-közeli dolog lenne…

  • Ugye, hogy ugye. 😀 Mármint Sif. Már mástól is hallottam, hogy nem volt elégedett vele a soriban. De a filmekben amúgy nekem se volt vele bajom. Csak ez most olyan kiábrándító volt…

   Eszembe se jutott, hogy May a SHIELD-en kívül jelentett volna valakinek! OMG! Mik eszedbe nem jutnak. Szerintem ő nem az a fajta, aki áruló lenne. Belőle olyat nézek ki, hogy csak Coulson érdekében cselekedne. Hogy neki jobb legyen vagy valami.

   • Ja, én se úgy gondoltam, hogy a Clairvoyantnek vagy valami… A mást úgy értettem, hogy a SHIELDen belül másnak. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s