Once Upon a Time S03E17 – The Jolly Roger

Annyira imádom, ahogy Hook kimondja a Jolly Roger nevét. ^^ Senki más nem tudja úgy mondani. Ennek ellenére ez az epizód elég unalmas volt, semmi nem történt benne, ami előrébb vitte volna a sztorit.

Nem volt Rumpi! Lehet, hogy ez volt a baj. Helyette nézhettünk egy kis Charming Family Fun Time-ot. Most nem azért, de amikor engem vitt el először vezetni apukám, nem 100-zal hajtottam keresztül a főúton, hanem egy parkolóban próbáltam először is nem lefulladni. De hát persze kellett az izgalom a postaláda kidöntésével. Micsoda izgalom! Meg a babaágy összeszerelés… Komolyan…

Regina tanítgatta kicsit Emmát, amire már sort keríthettek volna Pán Péternél is szerintem, és most már Emma is olyan ügyes lehetne, mint Rumpi. De ez valahogy csak most jutott eszükbe. Körülbelül öt perc volt ez a nagy tanulás. Fokozódnak az izgalmak.

Megjelent Ariel is, akinek a problémája nagyjából annyira érdekelt, mint a fent említett postaláda sorsa. Vagy az egy kuka volt? Annyira nem is figyeltem… A kép után SPOILERekkel folytatom.

317_28729

Na jó, tényleg nem gondoltam, hogy ez az Ariel-dolog átverés lesz, viszont így csak még jobban felbosszantott. Sokkal jobb lett volna az egész, ha nincs benne Zelena. Annyira irritál már szegény, csak ne mutatnák közelről, most végig belemászott a kamera a képébe. Meg ez is milyen hülyeség, hogy el akarja venni Emma erejét. Ehhez kellett ez az egész tortúra? Ráadásul nem is volt érdekes és izgalmas! Pedig én annyira szeretem az Ariel-sztorit (a Disney-mesét), úgy szeretném itt is szeretni! De eddig nem vagyok elragadtatva tőle. (A tőrön rajta volt a BB monogram, először arra gondoltam, hogy milyen vicces lenne a Bicked Bitch, Zelena után szabadon… 😀 Kár, hogy nem lépték meg.)

Sokkal jobban érdekelt volna, hogy ki Zelena apja. Egyébként régebben engem foglalkoztatott az a gondolat is (még jóval Zelena előtt), hogy Rumpi valójában Regina apja. Nem tudom elhinni, hogy Cora összeszűrte a levet az öreg Henryvel, olyan hihetetlennek tűnik, hogy gyereket szült egy ilyen egyszerű embernek. Valamelyik leány biztos Rumpié. Úgy lenne az igazi. 😉

Remélem, a következő epizódban már történni is fog valami.

Once Upon a Time S03E17 – The Jolly Roger” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Azért Henry egy herceg volt, nem egy hétköznapi paraszt. Plusz, Cora csak így lehetett hercegné és így csinálhatott királynőt Reginából.

    • Ezt egy szóval se írtam, hogy hétköznapi paraszt lenne az öreg Henry, egyszerűen csak szerencsétlen és papucs. Nem egy arisztokratikus jellem.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s